Известие

Collapse
No announcement yet.

пушек

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пушек

Здравейте почти-всвсичко знаещи приятели,може питанката ми да ви се стори тъпа обаче мене ме тормози ужасно.От скоро карам такъв автомобил и всичко ми е много странно. Като загрее колата много пуши /бял пушек/ според мойте "скромни"технически познания това е конденз защото като е студена излиза на капки но като загрее съм като чайник.не се губи вода и масло компресията е 11,5 на четирите цилиндъра , нови свещи,нови кабели- колата върви нормално ОБАЧЕ ПУШИ това нормално ли е? и като дам на контакт нещо бръмчи под жабката. КАКВО Е И ЗАЩО БРЪМЧИ? Предварително благодаря на тези които ще ме "светнат". иначе съм много доволен от автомобила. Страхотно удоволствие е да караш такава кола.
    АЛФА-РОМЕО 147 1.6 04г.

Ако не пуши масло няма от какво да се притесняваш

За шума под жабката според мен е от клапата за вътрешен външен въздух която като дадеш на контакт тръгва да се мести тя е под постоянно напрежение моторчето не спира докато не му се обарне посоката
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

КАТО Е ПО ХЛАДНИЧКО И МОЙТА СИ ДИГА ПАРА КАТО ЛОКОМОТИВ НО СПОРЕД МЕН Е НОРМАЛНО .ИМА 4ИСТО НОВИ КОЛИ КОИТО СИ ДИГАТ ПАРА ПО СЪЩТИЯТ НАЧИН

Comment

Няма страшно всичко е ок
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

щом не губиш вода нищо ти няма
          а като гори антифриз е гъст бял пушек - не е като парата - много по гъст е
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Благодаря, вече съм по спокоен
            АЛФА-РОМЕО 147 1.6 04г.

Comment

парата

парата се получава при студени гърнета,бе пич,нормално е-изгорелите газове са с висока температура и от студената тенекия на гърнетата се получава пара.
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

А какво става с конденза който се образува на дъното на последното гърне?
                АЛФА-РОМЕО 147 1.6 04г.

Comment

Ми запали я на място сутрин /на студено време/ остави я да поработи 10-тина минути и после подай рязко газ и.....от ауспуха ти ще се излее все едно е чешма.
                  Един мой познат си е пробил последното гърне /от долу в задния край/ с 4 мм. бургия и като я остави на място от там се изтича доста вода. Твърди че така гърнето му изкарва с поне 1 година повече.
                  Последното не съм го пробвал и не мога да твърдя че е истина!
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

Working...
                  X