Здравейте почти-всвсичко знаещи приятели,може питанката ми да ви се стори тъпа обаче мене ме тормози ужасно.От скоро карам такъв автомобил и всичко ми е много странно. Като загрее колата много пуши /бял пушек/ според мойте "скромни"технически познания това е конденз защото като е студена излиза на капки но като загрее съм като чайник.не се губи вода и масло компресията е 11,5 на четирите цилиндъра , нови свещи,нови кабели- колата върви нормално ОБАЧЕ ПУШИ това нормално ли е? и като дам на контакт нещо бръмчи под жабката. КАКВО Е И ЗАЩО БРЪМЧИ? Предварително благодаря на тези които ще ме "светнат". иначе съм много доволен от автомобила. Страхотно удоволствие е да караш такава кола.
Известие
Collapse
No announcement yet.
пушек
Collapse
X
-
Ако не пуши масло няма от какво да се притесняваш
За шума под жабката според мен е от клапата за вътрешен външен въздух която като дадеш на контакт тръгва да се мести тя е под постоянно напрежение моторчето не спира докато не му се обарне посоката0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
-
Ми запали я на място сутрин /на студено време/ остави я да поработи 10-тина минути и после подай рязко газ и.....от ауспуха ти ще се излее все едно е чешма.
Един мой познат си е пробил последното гърне /от долу в задния край/ с 4 мм. бургия и като я остави на място от там се изтича доста вода. Твърди че така гърнето му изкарва с поне 1 година повече.
Последното не съм го пробвал и не мога да твърдя че е истина!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment